A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

Дата: 22.09.2017 09:09
Кількість переглядів: 1123

Шановні учасники партизанського й підпільного руху, вітаємо вас, сильних духом, мужніх захисників Вітчизни з Днем партизанської слави!

      Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над фашизмом, відновленням історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали.

       Сьогодні ми вшановуємо подвиг партизанів та підпільників у період Другої світової війни, на роки якої випали найважчі та найжорстокіші випробування на долю нашого народу. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Серед них були і наші земляки, славетні сини та доньки Ізяславщини. Це справжні герої, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

      У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про їх мужність, стійкість та самовідданість. Сила духу, патріотизм цих людей передається до їх нащадків, які сьогодні продовжують героїчну справу своїх пращурів на Сході країни. Болюча втрата патріотів запалює вогонь у серцях всієї країни, піднімаючи народ на нові героїчні подвиги задля збереження територіальної цілісності нашої держави. Саме це є запорукою нашої непереможності і разом з тим дає впевненість у тому, що наш народ – незламний та сильний духом.

      Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою і любов’ю до Батьківщини, учасники руху опору відстояли рідну землю, довели усьому світові, що Україну ніколи не скорити ворогам. Низький уклін вам, дорогі ветерани, за вашу бойову звитягу й важку працю у повоєнні роки.

       Бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту і благополуччя. Нехай над нами  завжди буде мирне небо!

Результат пошуку зображень за запитом "день партизанської слави"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь